Doehetzelf-pakket AVG

Doehetzelf-pakket AVG

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken om zelf met de regels van de AVG aan te slag te gaan, hebben wij een doehetzelf-pakket ontwikkeld. Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor de kleinere organisaties. Zo kunt u op een eenvoudige en betaalbare manier voldoen aan de nieuwe privacywetgeving, en kunt u zich weer snel met uw eigen vak gaan bezighouden.

Twee varianten

Er zijn twee varianten van het pakket beschikbaar. Het basispakket bestaat uit:
• een format voor een verwerkingenregister
• een format privacyverklaring
• een format beleidsdocument
Het pluspakket bevat daarnaast nog een format voor een verwerkersovereenkomst. Deze heeft u natuurlijk alleen nodig als u met verwerkers werkt. De verwerkersovereenkomst is ook los verkrijgbaar. Beide pakketten bevatten tevens een eenvoudig voorbeeld van een register voor het bijhouden van datalekken.

Beide pakketten zijn opgezet om te gebruiken in combinatie met onze website en bevatten een handleiding waarin de verschillende documenten worden toegelicht. De pakketten zijn zo opgezet dat u hier zonder hulp mee uit de voeten kunt, en worden geleverd zonder verdere ondersteuning.

Uitgangspunt bij het ontwikkelen van deze pakketten was om het zo eenvoudig en betaalbaar mogelijk te kunnen aanbieden. Om de prijs zo laag mogelijk te houden, maken wij geen gebruik van speciale tools, maar leveren we de documenten in excel, word en/of pdf. Wij realiseren ons dat deze gemakkelijk door te geven zijn aan anderen, maar vragen de gebruikers vriendelijk om dit niet te doen.

Prijzen

Basispakket zonder ondersteuning: € 151,25 incl. BTW (code: Basis)

Pluspakket zonder ondersteuning: € 175,45 incl. BTW (code: Plus)

Verwerkersovereenkomst los: € 30,25 incl. BTW (code: VWovk)

Bestellen

U kunt de pakketten bestellen door een e-mail te sturen aan info@missjones-cs.nl onder vermelding van het pakket dat u aan wilt schaffen. Geef hierbij ook uw bedrijfsnaam en adresgegevens op, zodat wij deze alvast op kunnen nemen in het verwerkingenregister.

Tevens vragen wij het bedrag (inclusief BTW) van het betreffende pakket over te maken naar rekeningnummer NL94 TRIO 0391 0365 80 ten name van Miss Jones cs. Vermeld hierbij de code van het betreffende pakket en uw bedrijfsnaam. Na ontvangst van het bedrag sturen wij u per omgaande de betreffende documenten en de factuur per e-mail.

Print Friendly, PDF & Email